KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Sukcesy szkoły

Julia Błoch - I miejsce w powiatowym konkursie o patronach 2021 r. w kategorii multimedialnej, której patronował prymas Polski Stefan Wyszyński, .

Antoni Sobczak uzyskał tytuł laureata w Wojewódzkim Konkursie "Piękne doświadczenie-Fascynujące wyjaśnienie.

Agata Glonek została laureatką V Powiatowego Przeglądu Pieśni Maryjnej i o Matce zorganizowanego przez Szkołę Podstawową w Osiedlu Niewiadów.

Julia Derach i Tymon Trzciński zostali laureatami konkursu "Wkład naukowców polskich w rozwój nauk matematyczno - przyrodniczych itechnicznych".

Miło nam poinformować, że wśród laureatów ogólnopolskiego konkursu matematycznego są: Karolina Karp, Maciej Sobczak, Katarzyna Bykowska i Antoni Sobczak.

Uczeń klasy VIIb Tymon Trzciński został nagrodzony I Wyróżnieniem w XII Ogólnopolskim Konkursie Historyczno-Literackim "II wojna światowa i czasy powojenne we wspomnieniach".

V miejsce – Tymon Trzciński, kl. VIIb w XI Ogólnopolskim Konkursie Plastycznym

Z dumą i przyjemnością informujemy, że Oliwia Grochal ucz. kl. 7b (opiekun: p. Jolanta Pawelec) została laureatką XI Ogólnopolskiego Konkursu Literackiego zdobywając III miejsce.