KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Razem z Zuzią

Drodzy Uczniowie!
W naszej szkole jesteśmy jedną wielką rodziną i tak się traktujmy!
Gdy ktoś potrzebuje pomocy, wykrzyknijmy:
,,Jeden za wszystkich, 
wszyscy za jednego”!!!


Obecnie nasza koleżanka z klasy III Zuzia przebywa w szpitalu, zmaga się z ciężką chorobą
NIE MOŻEMY ZOSTAWIĆ ZUZI SAMEJ!!!


Odległość między Łaznowem i Łodzią jest niewielka –
jeszcze mniejsza jest 
między Zuzią i naszymi sercami!


UWAGA!!!
Zachęcamy WSZYSTKICH uczniów i dorosłych do napisania do Zuzi listu tradycyjnego na papierze, ale za to przepełnionego szczerością i własnymi uczuciami.
Nikt nie będzie sprawdzał błędów, ani oceniał listów!
Napiszcie do Zuzi, nawet jeśli niezbyt znacie tę naszą młodszą koleżankę!
Nic nie szkodzi!!! 
Szpitalna rzeczywistość jest dla Zuzi bardzo nowa i dlatego musimy sprawić, by czuła przy sobie naszą dobrą energię i nasze wsparcie. 
Piszcie, rysujcie, co tylko chcecie!!!
Niech to będą piękne, optymistyczne listy, które spowodują uśmiech na ślicznej buzi Zuzi!!! 


SZKOŁO!!! 
Przyszedł dla nas wszystkich czas próby i nie możemy przegrać z lenistwem i obojętnością!!! 


Listy oddajemy przewodniczącej Samorządu Uczniowskiego - Natalce lub opiekunom Samorządu Uczniowskiego.
Termin – do środy 2 czerwca 2021r.