KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

X Jubileuszowy Bal Przyjaciół Szkoły w Łaznowie

Kochani Rodzice!!!

Pragnę serdecznie podziękować wszystkim Rodzicom za okazane serce i pomoc przy organizacji X Jubileuszowego Balu Przyjaciół Szkoły w Łaznowie. Dziękuję wszystkim za tak liczne przybycie. Bal, zorganizowany przez Radę Rodziców we współpracy z Dyrekcją Szkoły, odbył się  15 lutego 2020r. w OSP w Łaznowie.
Szczególne podziękowania należą się:

  • Pani Iwonie Kusideł,
  • Pani Karolinie Wyka,
  • Pani Monice Glonek,
  • Pani Annie Persanowskiej,
  • Pani Magdalenie Staszek,
  • Pani Dominice Smejda,
  • Pani Sylwii Sońta,
  • Pani Sylwii Kwiatkowskiej
  • Panu Dariuszowi Sadowskiemu. 

Gdyby nie zaangażowanie i pasja, z jaką przystąpili do organizacji naszego balu, nie byłoby takiej jego oprawy oraz wielu atrakcji.
Dziękuję Wszystkim Rodzicom za upieczenie pysznych ciast oraz Państwu Miazkom za ufundowanie węgla na potrzeby balu charytatywnego.
Na balu panowała wspaniała atmosfera - doskonałe humory towarzyszyły wszystkim do białego rana.
z wyrazami szacunku Przewodnicząca Rady Rodziców  Anna Ciupa