KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Samorząd Uczniowski

Witajcie po wakacjach!

Rozpoczynamy rok szkolny 2019/ 2020  

Życzymy wszystkim wiele sił, ambicji, wytrwałości i chęci do tego, aby mądrzeć z każdym kolejnym dniem.

Pamiętajcie, że ,,chęcią i pracą UCZNIOWIE się bogacą”!!

Dlatego pilnie uczymy się już od dziś i bez żalu żegnamy lato,

 bo przecież jesienne, długie wieczory to wspaniała okazja

 do rozwijania swoich zainteresowań i uzdolnień.

Trzymamy kciuki za Wasze sukcesy,

za wszystkie piątki i szóstki!!!! 
Samorząd Uczniowski 

Opiekunowie SU:
  • Pani Jolanta Pawelec
  • Pan Dawid Piątek
Zarząd Samorządu  Uczniowskiego w roku szkolnym 2019/ 2020:
  • Justyna Miazek -  przewodnicząca
  • Natalia Ciupa - z-ca przewodniczącej
  • Julia Błoch - sekretarz