KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

Nowy harmonogram dowozów/odwozów od 21 września 2020r.

Drodzy Rodzice, Uczniowie! Od 21 września 2020r. będzie obowiązywał nowy harmonogram dowozów/ odwozów autobusów.

27 Akcja Sprzątanie Świata 2020

Tegoroczna akcja Sprzątania świata przebiegać będzie pod hasłem „Plastik? Rezygnuję. Redukuję. Segreguję”. W piątek 18 września 2020r. we wszystkich klasach będą przeprowadzone lekcje z zakresu ochrony środowiska.

Modernizacja w sali gimnastycznej

Mając na względzie poprawę bezpieczeństwa uczniów na zajęciach wychowania fizycznego przeprowadzono remont.

Dowozy/odwozy uczniów od 14 września 2020r.

Poniżej przedstawiamy nowy harmonogram dowozów/odwozów uczniów od 14 września 2020r.

Informacja dotycząca zebrania z rodzicami

W dniu 10 września 2020r. (czwartek) odbędą się zebrania wychowawców klasowych z rodzicami według ustalonego harmonogramu.

Bezpieczeństwo uczniów w środkach transportu zbiorowego

Drodzy Rodzice, Uczniowie! Prosimy o zapoznanie się z listem dotyczącym bezpieczeństwa w drodze do szkoły i ze szkoły oraz z zasadami bezpiecznego korzystania z pojazdów publicznego transportu zbiorowego w trakcie epidemii SARS-CoV-2 w Polsce.

Bezpieczny powrót do szkoły

Drodzy Uczniowie! Prosimy o zapoznanie się ze wskazówkami dotyczącymi bezpiecznego powrotu do szkoły.

Bezpieczny powrót do szkół

Drodzy Rodzice! Prosimy o zapoznanie się ze wskazówkami dotyczącymi bezpiecznego powrotu do szkoły.

List Ministra Edukacji Narodowej

Drodzy Rodzice, Nauczyciele i Uczniowie! W załączeniu przesyłamy list Ministra Edukacji Narodowej z okazji rozpoczęcia nowego roku szkolnego 2020/2021.

Harmonogram dowozów/odwozów w dniu 1 września 2020r.

Drodzy Rodzice i Uczniowie! Poniżej zamieszczono harmonogram dowozów/odwozów w dniu 1 września.