KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Aktualności

Drodzy Rodzice i Uczniowie! Prosimy o zapoznanie się w harmonogramem dowozów w dniu 1 września 2021r.

Drodzy Rodzice i Nauczyciele! W załączenie przekazujemy List Ministra Zdrowia do dyrektorów szkół, pedagogów, rodziców w sprawie wykonywania szczepienia przeciwko SARS-CoV-2 wśród nieletnich uczniów w wieku od 12 do 15 roku życia.

Drodzy Rodzice, Nauczyciele i Uczniowie! W załączeniu przekazujemy list Ministra Edukacji i Nauki na zakończenie zajęć w roku szkolnym 2020/2021.

Drodzy Rodzice i Uczniowie! Prosimy o zapoznanie się z rozkładem jazdy autobusów w dniu zakończenia roku szkolnego.

Podziękowania od Zuzi

Drodzy Uczniowie! Zuzia serdecznie dziękuje wszystkim koleżankom i kolegom za piękne laurki, listy i słowa wsparcia.

Razem z Zuzią

31.05.2021
Razem z Zuzią

Razem z Zuzią

31.05.2021

Obecnie nasza koleżanka z klasy III Zuzia przebywa w szpitalu, zmaga się z ciężką chorobą. NIE MOŻEMY ZOSTAWIĆ ZUZI SAMEJ!!!

Drodzy ósmoklasiści! 25 maja rozpoczęliście zmagania z Egzaminem ósmoklasisty, który sprawdzi zdobytą wiedzę i umiejętności opanowane przez Was w czasie nauki w szkole podstawowej.

Drodzy Rodzice i Uczniowie! W dniu dzisiejszym 17 maja nastąpiła mała zmiana w odwozach (I kurs) na TRASIE III.

Drodzy Rodzice i Uczniowie! W związku z powrotem do szkół uczniów klas IV-VIII, od poniedziałku 17 maja zmienią się rozkłady jazdy autobusów szkolnych.

Konkurs na bajkę/opowiadanie

Drodzy Uczniowie, wszystkich chętnych w wieku od 10 do 15 lat zapraszamy do udziału w konkursie na opowiadanie lub bajkę dotyczącą bezpieczeństwa ruchu drogowego.