KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Aktualności

Harmonogram dowozów/odwozów w dniu 1 września 2020r.

Drodzy Rodzice i Uczniowie! Poniżej zamieszczono harmonogram dowozów/odwozów w dniu 1 września.

Informacja dotycząca rozpoczęcia nowego roku szkolnego 2020/2021

Drodzy Rodzice, Uczniowie i Nauczyciele! Zapraszam do zapoznania się z informacjami dotyczącymi organizacji rozpoczęcia roku szkolnego 2020/2021.

Informacja w sprawie dowozów/odwozów uczniów i świetlicy szkolnej

Drodzy Rodzice i Uczniowie! Prosimy o zapoznanie się z harmonogramem dowozów i odwozów w roku szkolnym 2020/2021.

Informacja o podręcznikach w roku szkolnym 2020/2021

Drodzy Rodzice i Uczniowie! Wszystkie podręczniki i materiały ćwiczeniowe z przedmiotów obowiązkowych zostaną wypożyczone uczniom we wrześniu. Podręczniki do religii i jęz. niemieckiego (klasa IV i VI) zakupują rodzice.

Aplikacja dla rodziców ProteGO Safe

Drodzy Rodzice! Poniżej zamieszczamy specjalny list Ministra Edukacji Narodowej i Głównego Inspektora Sanitarnego do rodziców.

Drodzy Uczniowie! Biuro Prewencji Centrali KRUS ogłosiło Konkurs dla dzieci rolników w wieku 11-14 lat na rymowankę o bezpieczeństwie w gospodarstwie rolnym.

Zakończony remont wokół budynku szkolnego.

W czasie wakacji wokół Szkoły Podstawowej im. Tadeusza Kościuszki w Łaznowie zostały przeprowadzone prace remontowe.

Otwarcie szkolnego gabinetu profilaktyki zdrowotnej i oddanie do użytku toalety dla osób niepełnosprawnych.

Po dwóch latach starań w naszej szkole od 1 września br. zacznie działać szkolny gabinet profilaktyki zdrowotnej wraz z toaletą dla osób niepełnosprawnych.

Informacje dla rodziców uczniów klasy I w roku szkolnym 2020/2021

Szanowni Rodzice! Poniżej zamieszczono informacje dla rodziców uczniów klasy I w roku szkolnym 2020/2021.

Zakończenie roku szkolnego 2019/2020

Harmonogram zakończenia roku szkolnego 2019/2020.