KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Wydarzenia

Ślubowanie klasy pierwszej

Dnia 23 września odbyła się w naszej szkole uroczystość ślubowania uczniów klas pierwszych.

IX edycja Ogólnopolskiej Akcji Narodowego Czytania Balladyny J. Słowackiego

14 września br. uczniowie naszej szkoły brali udział w IX edycji Ogólnopolskiej Akcji Narodowego Czytania Balladyny J. Słowackiego.

Akademia Bezpiecznego Puchatka

W miesiącach luty - marzec uczniowie kl. I przystąpili do realizacji XI - tej edycji programu edukacyjnego Akademia Bezpiecznego Puchatka.

Uczniowie naszej szkoły wzięli udział w kolejnej edycji VI Ogólnopolskiego Konkursu Literackego o twórczości Kornela Makuszyńskiego CZYTANIE JEST PRZYGODĄ.

Wysłannicy Inków.

4 marca odbyła się audycja muzyczna pt. "Wysłannicy Inków". Prowadzący przybliżyli uczniom: muzykę, historię i obyczaje kultury w Peru, Ekwadorze, Boliwii.

W grudniu 2019r. uczniowie klasy II i III brali udział w Ogólnopolskim Konkursie Stypendiada Wczesnoszkolna. Uczniowie z niecierpliwością czekali na wyniki, które zostały ogłoszone 28 lutego.

Uczniowie klasy VIa pod opieką p. M. Dziedzińskiej zdobyli I miejsce w konkursie pt. "Co wiem o polskich noblistach".

Wszystkiego najlepszego, radości, szczęścia moc!

Wszystkiego najlepszego, radości, szczęścia moc!Takim hasłem w dniu 21 lutego uczniowie klasy II powitali w naszej szkole niecodziennych gości – Babcie i Dziadków, których zaprosili na wspaniały koncert z okazji ich święta.

Na ludową nutę -koncert muzyczny

19 lutego 2020r. p. Maciej Goździela zaprosił społeczność szkolną w muzyczną podróż po regionach folklorystycznych i etnograficznych Polski.

Szkolne Walentynki

14 lutego 2020r. z inicjatywy samorządu uczniowskiego świętowaliśmy Dzień Zakochanych.